Autor: Informer.rs

20.08.2020.

22:44

Foto:

Zabava

NIJE BIO POTREBAN FAKULTET! Ovi NAŠI POZNATI glumci su se na FILMU POJAVILI JOŠ KAO DECA - Neki su napustili GLUMU

Oduvek je prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti bilo teško upisati. Na teret budžeta školuje se svega desetoro studenata, dok samo njih dvoje stekne uslov za samofinansiranje.

TUŽNA SUDBINA! Glumac MLADEN NELEVIĆ i njegova supruga se POMIRILI DA NEĆE IMATI DECU - Evo kako ona IZGLEDA!

Ipak, praksa je pokazala da postoje i drugi načini kako da uspete u svetu glume, a čemu svakako da svedoče počeci karijera mnogih naših poznatih glumaca.

Ovo su samo neki od poznatih glumaca koji su još kao deca, svakako bez dakultetske diplome, kročili na pozorišnu i filmsku scenu.

POKAZALA MUŽA, PUNA PONOSA! Nataša DNK otkrila šta je ''LOŽI'' kod supruga DUŠANA! Mnoge žene joj ZAVIDE! (FOTO)

Sa samo petnest godina, Dragan Bjelogrlić se prvi put pojavio u filmu "Boško Buha" gde je tumačio ulogu Sava Jovanovića Sirogojna. 

Informer

Nešto mlađi bio je Nikola Đuričko kada se prvi put pojavio u jugoslovenskoj seriji "Serija o bojama".

Informer

Trinaestogodišnja Katarina Radivojević svima je privukla pažnju kada se 1992. godine pojavila u seriji "Policajac sa Petlovog brda" gde je glumila ćerku Sonju.

Informer

Takođe, Nikola Kojo se prvi put pojavio u filmu "Rad na određeno vreme" gde je tumačio ulogu Ivana.

Informer

U istoj seriji Marko Stojiljković bio je najmlađi član glumačke ekipe, a igrao je jedinog sina policajca Boška Simića. Davida je publika prosto obožavala.

Informer

Sa sedamnaest godina, glumica Dubravka Mijatović pojavila se na filmskom platnu u ulozi Milice u filmu "Nije lako sa muškarcima".

Informer

Vuk Kostić kao mladi glumac se pojavio u seriji "Otvorena vrata", a još tada ga je obožavala ženska populacija.

Informer

Vukašin Marković, danas poznat po svom bendu Irie FM, nekada su sve obožavali u ulozi malog Bebana iz serije "Porodično blago".

Informer

Još kao beba, na malim ekranima zaigra je Srđan Žika Todorović.

Informer

Boris Milivojević proslavio se ulogom u filmu "Idi mi dođi mi", u kom je glumio dečaka Mišu. On je ovde imao svega dvanaest godina.

Informer

Svi ovi glumci proslavili su se kao deca ili tinejdžeri, bez fakultetske diplome. Ovo nije bio slučaj samo ranijih godina, već je i danas moćuće da posatnete glumac bez akademskog obrazovanja.