25.08.2020.

09:30

Foto:

Zabava

ZALJUBILI SE NA PRVI POGLED! Naši glumci se VENČALI TOKOM PANDEMIJE KORONAVIRUSA - ovo niko nije znao, sve obavili u NAJUŽEM KRUGU!

Glumci Nenad Heraković i Tara Toševski koje ste upoznali kroz seriju "Žigosani u reketu" su tokom pandemije koronavirusa svoju ljubav krunisali brakom i uspeli ovaj čin da sačuvaju daleko od očiju javnosti u najbližem krugu prijatelja, te se gotovo uopšte nije pričalo niti pisalo o njihovom venčanju.

IMA ENERGIJU DEVOJČICE! Ona je NAJSTARIJA glumica u seriji "IGRA SUDBINE" - Isplivala fotka iz mladosti, DEKOLTE NA IZVOLTE!

A post shared by Tara Tosevski (@tara.tosevski) on Jun 8, 2020 at 4:09am PDT

- Svadbeni ručak je protekao skromno, u krugu najbližih, uz mnogo zabave i u divnoj atmosferi. Od samog početka Nenad i ja smo složni u svemu - rekla je Tara Toševski. 

ZABORAVILI SMO JE! Glumila je KOSU, ženu BATE ŽIVOJINOVIĆA u kultnom filmu - Ostarila je, ali su OČI OSTALE ISTE! (FOTO)

Nenad i Tara su, kako kažu, od samog trenutka upoznavanja osetili međusobnu povezanost i sklad u svim bitnim životnim segmentima. Heraković je istakao da je za lepotu njegove supruge zaslužna i ljubav koju joj pruža.