27.08.2020.

23:22

Foto:

Zabava

JOŠ JEDNA SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA JU JE MOĆNIK UZNEMIRAVAO - Stavio mi je ruku na koleno i rekao: "Daj p**** ili..." NOVI SKANDAL DRMA SVET FILMA!

Nije poznato da li je u pitanju producent, reditelj ili neko treći iz filmske produkcije.

Kolege glumci ŠOKIRANI GROZOTOM koju je Danijela Štajnfeld preživela: NEDOPUSTIVO JE DA TRPI TAKO NEŠTO!

- Imala sam tada samo 23 godine, bila sam klinka i tek sam završila Akademiju, bio je to jedan od mojih prvih susreta sa filmskim svetom. Reč je o jednoj crnogorskoj seriji. Na razgovoru nakon audicije došla je nepristojna ponuda - kaže Jelica Kovačević i dodaje:

Informer

- Stavio je ruku na moje koleno i rekao: "Daj mi p****, ako ne daš nema uloge". Godinama sam se pitala da li sam ga ja svojim ponašanjem i provocirala ili to svuda tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svetu, već svuda. Razmišljala sam kako se dalje postaviti prema svemu tome i da li će me ponovo sačekati isto - govori glumica koja smatra da je njen posao veoma težak.

- Najteži posao je biti glumac, a još teži biti glumica. U tome ima puno istine, teško je kao žena izboriti se u tom svetu. Mnogo je više uloga za muškarce, za nas ostaju male role i njih je oko nekih trideset posto, a delom su uslovljene - zaključuje ona.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me", koji je prikazan nedavno na Filmskom festivalu u Sarajevu, priznala da ju je moćnik iz filmske industrije silovao.