29.08.2020.

10:43

Foto:

Zabava

SVE BIVŠE MOJIH SINOVA SU MOJE DRUGARICE! Lidija Vukićević ŠOKIRALA - ''Nisam majka koja svaki dan kuva supu, ali...''

Glumica Lidija Vukićević žena je čija moderna shvatanja idu dotle da ne samo što sa sinovima Davidom i Andrejem ima otvoren odnos već je u fantastičnim relacijama i sa njihovim devojkama čak i kada one postanu – bivše.

IMAJU VANSERIJSKI TALENAT, ALI NE I FAKULTET! Ovi naši glumci NISU završili glumu, a ULOGE SU IM OBELEŽILE KARIJERU!

Informer

- Zaista sam se ozbiljno bavila decom na pravi način. Možda nisam ona majka koja je svaki dan kuvala supu i meso, ali sam svaki dan razgovarala sa njima. Svaki dan sam morala da ih osetim, da vidim šta se dešavalo sa njima, pogotovo kada su bili u pubertetu. Sada mi je mnogo lakše sa njima, svoji su ljudi, lepo vaspitani. Ali, verujte mi, to je sve zato što sam se bavila njima tokom njihovog odrastanja - tvrdi glumica, a na pitanje da li je stroga kada su devojke u pitanju odgovara kroz osmeh.

ON IGRA PARTNERA MILICE PAVLOVIĆ U SERIJI "PEVAČICA"! Pravo IZNENAĐENJE - gledali ste ga u GEJ SCENAMA, a sada padaju STRASNI POLJUPCI sa ženom! (VIDEO)

- Kakvi stroga svekrva... Ja sam srećna kada su i oni srećni. Sve bivše devojke mojih sinova su moje drugarice, one dolaze kod mene, pričam sa njima. Nikada im se u izbor devojaka nisam mešala. Mogu da me pitaju za savet, ali ne namećem svoje mišljenje - rekla je Lidija.