01.09.2020.

20:25

Foto:

Zabava

NAŠ POZNATI GLUMAC OD MALENA JE GLUV! Fakultet je upisao NA PREVARU!

Naime, on je odmalena gluv na levo uho. Nesrećan splet okolnosti uticao je na to da mora da se navikne na život sa hendikepom, ali bez obzira na to, Bandović je svojim talentom uspeo da postane jedan od cenjenijih ljudi u svojoj profesiji.

- Bilo mi je pet godina kad sam ujutru počeo da se budim sa zapušenim levim uhom, a onda bi se stanje tokom dana normalizovalo. Spremali smo se da krenemo na letovanje kad sam ocu i majci rekao da opet imam problem sa sluhom, a oni su odgovorili da ću na moru plivati i roniti i da će sve biti u redu. Međutim, na moru se situacija nije nimalo popravila. Po povratku kući vodili su me kod raznih lekara, prvo u Vranju, onda u Skoplju, i na kraju u Beogradu - priznao je Ljubomir u jednom intervjuu.

HTEO JE DA PREKINE DA SNIMA ŽIKINU DINASTIJU! Glumac Marko Todorović je glumio TITA, a uloga MILANA ga je PROSLAVILA!

Zanimljivo je da je Bandović priznao da je Fakultet dramskih umetnosti upisao uz pomoć jedne "male" prevare. U pitanju je falsifikovanje dokumenta o sluhu, u kojem je pisalo da on nema nikakvih problema sa sluhom.

- Na prvom času profesor Vlada Jevtović nas je zamolio da svi ispričam neku svoju tajnu. Ja sam ustao i rekao da ne čujem na levo uho - ispričao Bandović jednom prilikom.