04.09.2020.

21:56

Foto:

Zabava

LAZAR RISTOVSKI KAO MARADONA! U Zvezdarskoj šumi igra FUDBAL sa 11 SINOVA, A NI IME SVAKOM NE ZNA - Uz seriju "Drim tim" smejaćete se do suza! (FOTO/VIDEO)

Zadnja klapa serije DRIM TIM, pisca Miloša Radovića, u produkciji Telekom Srbija i Zillion filma u četvrtak 3. septembra, okupila je mnoga imena iz sveta umetnosti, na stadionu Trudbenika u Zvezdarskoj šumi gde je snimljen veći deo ove serije.

Na čelu sa maestralnim Lazarom Ristovskim, u ulozi Ike oca 11 sinova, u stvaranju priče o porodici, svakodnevnoj borbi „malog“ čoveka, sportskom duhu i snovima, učestvovali su i Tatjana Šojić, Momčilo Pićurić, Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović, Teodora Ristovski, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević, Miodrag Radonjić, Milan Kolak, Đorđe Stojković i mnogi drugi.

NEMA KO NE ZNA LAZARA RISTOVSKOG! A ovo je njegov mlađi SIN - KRENUO JE GLUMAČKIM STOPAMA I OCA "NAMUČIO" OVIM POTEZOM!

Na samom početku, ovaj snimajući proces obeležila je pojava fudbalskih velikana Dejana Stankovića i Nenada Milijaša koji su takođe zaigrali u seriji kao počasni gosti-glumci i uneli pravi sportski duh među naše glumce.

Za naš portal proslavljeni glumac Lazar Ristovski opisao je kako izgleda kuća u kojoj 11 dečaka ima istu ljubav, a to je lopta.

- Kuća sa jedanaestoro dece je vesela, to je sigurno dokaz onoga što se kaže "što je više dece, to je kuća bogatija. Moj lik, oca, a ujedno i trenera, ne može čak ni da zapamti kako se koji zove. Stoga, je serija puna zanimljivih obrta, dobre energije - opisao je Ristovski.

Informer

O tome koliko će ova serija doneti drugačiji sadržaj u odnosu na onaj koji trenutno
gledamo u medijima, pomalo nalik na parodiju, ali prvenstveno komičan i emotivan, govori i reditelj Dejan Zečević.

“Jedan od akcenata stavljen je na grupu simpatičnih i pozitivnih luzera koji se, igrom
slučaja, kreću kroz fudbalski svet i na zanimljive načine uspevaju da se probiju. Tu će biti razna 
prepoznavanja naravi, karaktera i situacija”, objasnio je Zečević.

Pogledajte i galeriju fotografija:

Rađena po motivima istinite priče o zvezdarskom Maradoni, čuvenom Ingetu, Drim tim serija biće
premijerno prikazana publici u februaru 2021. godine na Superstar televiziji, kada će se komedija i dobro poznat humor ovih prostora, vratiti na velika vrata.

A i video prilog: