08.09.2020.

14:25

Foto:

Zabava

NAŠA GLUMICA KAO OD MAJKE ROĐENA! U seriji se pojavila GOLA, njenog OCA svi znaju, a evo kako on gleda na sve to!

Glumici Mioni Marković nije strano da pred kamerama bude kao od majke rođena, pa je tako u novoj seriji "Močvara u jednoj sceni bila skroz gola, a evo kako je to izgledalo:

UŽIVAM DA PLEŠEM OKO ŠIPKE! Naša poznata glumica se zbog ULOGE SKINULA GOLA, a evo kako njen OTAC gleda na sve to!

Glumica je o ovoj sceni i ranije govorila, a tom prilikom je otkrila i da njen otac, poznati istoričar Predrag Marković, nikada ne komentariše scene u kojima se pojavljuje bez odeće.

- Igram veoma zanimljiv lik i tačno je da sam se zbog uloge obnažila. Ali ja to gledam na sledeći način: kada snimam scenu, to nije moje telo, već moje junakinje. Najteže mi je bilo prvi put da se obnažim pred kamerama, a svaki sledeći bilo je sve lakše - rekla je Markovićeva i dodala:

- Tata je svestan da je moja profesija takva, kao i da su to sve moji izbori. Imam 24 godine, a moj otac je mogao da se meša kada sam imala 16 godina, sada više ne. Gleda on sve moje serije i ponosan je - rekla je Miona nedavno.
 

BONUS VIDEO:

SLAVNI BICIKLISTA SE SURVAO U PROVALIJU! Strašne scene iz Italije, ležao je sasvim nepomičan!

PROCES OSAVREMENJAVANJA, OBUČAVANJA, OPREMANJA VOJSKE SRBIJE SE NASTAVLJA !Modularna puška je nešto što nemaju ni mnogo veće, bogatije i razvijenije armije nego što je naša!