09.09.2020.

21:08

Foto:

Zabava

POZNATI GLUMAC ĆE ZBOG OVOGA MOŽDA ZAVRŠITI U ZATVORU! Kolega ga optužio za ZLOSTAVLJANJE - NAJVEĆI HOLIVUDSKI SKANDAL PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI!

Protiv glumca Kevina Spejsija danas su podneli tužbu glumac Entoni Rep i još jedna neimenovana osoba, za se*sualni napad koji se dogodio 1980-ih, kada su obojica bili mlađi od 18 godina.

Građanska tužba podneta je pred sudom države Njujork na Menhetnu.

Informer

Glumac Entoni Rep

Usred pokreta #MeToo protiv se*sualnog uznemiravanja od strane moćnih ljudi, Rep je u oktobru 2017. godine u intervjuu za BazFid optužio Spejsija za se*sualno neprikladno ponašanje zbog incidenta iz 1986. godine, rekavši da je Spejsi pokušao da ga zavede, podseća Rojters.

Od Spejsija, koji se uglavnom povukao iz javnog života, a poznat je po filmovima kao što su „Američka lepota“ i „Uobičajeni osumnjičeni“, nije bilo moguće odmah dobiti komentar.

Glumac je 2017. godine rekao je da se ne seća susreta koji je Rep opisao, ali je dodao: „Ako sam se ponašao tada kako on opisuje, dugujem mu najiskrenije izvinjenje za ono što bi bilo duboko neprimereno pijano ponašanje.“ Više o tome možete pročitati klikom OVDE.