Autor: Informer.rs

22.09.2020.

21:04

Foto:

Zabava

Džombu smo OBOŽAVALI u Porodičnom blagu! Danas ima 72 godine i OVAKO IZGLEDA! Niste znali ČIME SE ZAPRAVO BAVIO!

Serija “Porodično blago” reprizirala se na RTS -u nebrojano puta, a iako se glavne zgode i nezgode odigravaju oko porodice Gavrilović, konobar iz kafane "Kod Mačka" - Džomba, privukao je pažnju mnogih. 

DALEKO BILO! Meštani sela videli MOMKA dok je radio ''ONO'' sa ovcama - Njegova majka od ŠOKA odlučila OVO!

Informer

NAJSKUPLJA GLJIVA NA SVETU RASTE I U SRBIJI! Specifičnog je mirisa, izuzetnog ukusa, lekovita, a KOŠTA KAO BOLJI AUTOMOBIL!

I dok su ga jedni nazivali smotanim konobarom, drugi se smejali njegovim dogodovštinama, za njega je ova uloga imala presudan značaj za dalju karijeru.  Naime, Đorđe Cakić, kako glasi ime ovog glumca, danas ima 71. godinu, a upravo ova uloga u pedesetim godinama, koliko je imao kada se snimala serija, obeležila je čitavu njegovu karijeru.

Ime koje je dobio u popularnoj seriji postalo je njegov nadimak i u realnom životu, a nakon toga publika je imala prilike još da ga vidi u “Ivkovoj slavi”. Poslednjih godina živi u Vlasotincu, odakle je rodom. Ono što možda niste znali jeste da je on proglašen za najboljeg nastavnika opšte tehničkog obrazovanja u školi  u Kruševici (Vlasotince) od 1984 do 2000!