Autor: Informer.rs

04.10.2020.

14:24

Foto:

Zabava

NIKAD NE BISTE POGODILI! Dragan Jovanović ima DVE DIPLOME - GLUMU OBOŽAVA, a svi se pitaju šta će mu OVO ZANIMANJE!

Legendarni glumac Dragan Gagi Jovanović danas je napunio 55 godina, a supruga Branka i ćerka Anđela mu uvek priređuju iznenađenja, pa je tako bilo i ovog puta.

NJEGA JEDNA GENERACIJA SRBA OBOŽAVA! Glumac sa FOTKE je ušao u SEDMU DECENIJU, njegova ULOGA je mnogima OMILJENA!

Informer

Malo ko može da se pohvali ljubavnom pričom koja traje već pune tri decenije kao što mogu Branka Pujić i Dragan - Gagi Jovanović. Ovo dvoje legendarnih glumaca zavoleli su se na prvi pogled, a Gagi se u Branku zaljubio tokom snimanja horor filma “Sveto mesto”.

Svi ga znate kao Žiku, a on je 11 GODINA POSTAO SIROČE, radio u FABRICI KONZERVI, a kolege su skupljale novac da mu POMOGNU U GLUMAČKOJ KARIJERI!

Zajedno su glumili i u seriji “Najbolji”, snimanoj 1989. godine, a tri godine kasnije su se venčali. Od tada pišu ljubavne stranice romana u koji su dodali najvažniju junakinju, ćerku Anđelu, koja je krenula roditeljskim stopama i uspešno krči glumački put.

Informer

Ono što možda ne znate jeste da Dragan ima jednu diplomu, a zanimanja uopšte nisu srodna.

ON JE HRVATSKI APOLON! Glumac je imao INTIMNE ODNOSE u toku predstave, a bio je i u KARLEUŠINOM SPOTU!

Kako je istakao, nije samo diplomirani glumac, već i diplomirani VKV automehaničar. Ipak, tu diplomu još uvek nije koristio. Kaže da mu ne bi ništa falilo da postane majstor sa sela, koji će imati radionicu na Torniku.