11.11.2020.

08:30

Foto:

Zabava

"JUŽNI VETAR" JE HIT U TURSKOJ! Popularni BAĆA SE VRATIO IZ IZMIRA PUN UTISAKA, a evo šta kaže na to što uskoro POSTAJE TATA!

Miodrag Radonjić se pohvalio da je film "Južni vetar" postao pravi hit u Turskoj. Glumac je prošlog meseca bio u Izmiru, na festivalu "Balkan panorama" gde je publika oduševljeno prihvatila srpski film. 

- Turcima se mnogo svideo "Južni vetar". Predstavljen je prvi deo filma, a reakcije su veoma pozitivne. Oni se dobro razumeju u tu krimi tematiku.  Festival je osmislio Turčin koji se oženio Srpkinjom. Učestvuju sve države sa Balkana, sjajno je što postoji takav događaj - kaže glumac i objašnjava da je broj posetilaca bio ograničen zbog pandemije koronavirusa:

Informer

- Žao mi je što je broj mesta bio ograničen. Pošto je festival održan napolju, u jednoj tvrđavici, prisustvovalo je 50 ljudi, pa je poštovan razmak od dva metra.

Miodrag kaže da se Turcima dopao lik Baće u filmu "Južni vetar", ali veruje da bi m se još više svideo da su gledali i seriju.

- Sviđa mi se što je Baća u seriji dobio mnogo više prostora, pre svega u dramaturškom smislu. Zbog toga sam i ja kao glumac, koji je već tumačio tu ulogu u filmu, imao priliku da bolje dočaram lik. U seriji smo videli neke njegove strane kojih u filmu nema - završava priču glumac. 
 

Informer

Stiže Srpče!

Popularnom Baći uskoro će se ispuniti želja da dobije Srpče! Njegova verenica Milica Mikić broji sitno do porođaja, a glumac kaže da jedva čeka da uzme bebu u naručje.  

- Rođenje detea je najlepša stvar koju čovek može da doživi. Milica i ja se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju - rekao je Radonjić.