14.11.2020.

19:40

Foto:

Zabava

NAŠA GLUMICA IZA SEBE IMA DVA BRAKA! Od drugog supruga se razvela zbog NASILJA, a nećete verovati u kakvom je odnosu sa PRVIM!

Glumica Mina Lazarević iza sebe ima dva braka.

Informer

Prvi sa džez muzičarem Aleksandrom Miletićem i drugi sa baletanom Goranom Stanićem.

Nažalost, šarmantnoj Čupki u braku nisu cvetale ruže. Međutim, sa Aleksandrom je nastupala u boljim odnosima, i nastupali su zajedno na džez večerima.

Informer

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo zadnjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - rekla je ranije za "Blic" Mina Lazarević.

Od drugog supruga, baletana Gorana Stanića se razvela posle nasilja koje je pretrpela. On je na nju fizički nasrnuo posle čega je i zapucao iz automatkse puške 2015. godine zbog čega ga je prijavila policiji.

Minin otac je potom otkrio da je Goran Stanić tog dana bio veoma pijan, ali i da to nije bio prvi put. Nakon što su komšije pozvale policiju, Stanić je završio iza rešetaka i odmah mu je određen pritvor u kom je proveo mesec dana. Kažnjen je s jedanaest meseci nošenja nanogice. Povod za taj Stanićev čin bila je navodno – ljubomora.