18.11.2020.

14:01

Foto:

Zabava

NIKADA NIJE BIO UMORAN I UVEK JE... Igrali su zajedno u "SREĆNIM LJUDIMA" - Ivana Mihić otkrila po čemu će PAMTITI IVANA BEKJAREVA

Glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini od posledica koronavirusa. Poslednje dane svog života Bekjarev je proveo na respiratoru u bolnici i ni sa kim nije mogao da komunicira. 

U svojoj dugoj i uspešnoj karijeri, odigrao je preko 150 uloga, a mnogi će ga pamtiti po ulozi Stevice Kurčubića ili Boška Despotovića. Njegova koleginica Ivana Mihić je ponosna što je imala priliku da upozna i da glumi sa ovakvom legendom u ostvarenju koje se i danas reprizira na televiziji, "Srećni ljudi". 

Ivana Mihić ne krije tugu za preminulim glumcem, te je za portal Informer.rs otkrila po čemu će pamtiti Bekjareva. 

- Ivan je bio izuzetno vredan čovek, predan profesiji i svakom projektu u kome je učestvovao. Divan kolega sa kojim je radost bila sarađivati. Vedar čovek koji vas uvek dočeka sa osmehom, spreman da sarađuje i zajednički istražuje svetove i živote koji su nam od pisaca dati. Nikada nije bio umoran. Uvek je bio oran i to pre svega zato što je voleo glumački poziv. Mir njegovoj duši - poručila je glumica Ivana Mihić. 

Informer