23.11.2020.

08:00

Foto:

Zabava

NISAM SE OSTVARILA KAO MAJKA! Glavna junakinja "Državnog službenika" gazi ČETVRTU DECENIJU, a jedna STVAR joj je na snimanju NAJTEŽE PALA

Vaja Dujović kaže da se tokom snimanja "Državnog službenika" plašila Milana Marića! Glumica, koja u krimi-seriji Gage Antonijevića igra Lazarevu suprugu Anu Stanojević, priča za Informer da ju je scena svađe između njih dvoje veoma potresla.

12 epizoda

ima serija 'Državni službenik'

- Bila je baš napeta scena u kojoj se nas dvoje raspravljamo dok večeramo za stolom. Milan me je u jednom trenutku grubo uhvatio za ruku i nije mi dozvolio da pogledam njegov telefon. Iako je to bilo po scenariju, uplašio me! Ta scena mi je bila nelagodna jer je Marić izgledao kao pravi nasilnik - priča Vaja za Informer i dodaje da je njen kolega u stvarnosti sušta suprotnost:

- Milan je privatno mnogo dobar i nežan muškarac, pa nam je oboma bilo čudno kada smo odgledali tu scenu, kao da to nismo bili nas dvoje!

Ana i Lazar u seriji imaju sina Mićka, kojeg glumi Marko Božić, a lepa glumica za njega ima samo reči hvale.

- U prvoj sezoni je bio malo stegnut, a u drugoj se opustio. Milan i ja smo se družili i igrali s njim tokom pauza da bi lakše podneo sva ta čekanja i višečasovna snimanja - priča Vaja i dodaje da joj je najteža scena bila upravo sa malim Markom:

- U devetoj epizodi Mićka otima tajni agent izraelske obaveštajne službe. Morala sam da dočaram zabrinutost i bol majke kojoj je život deteta ugrožen. Teško mi je bilo da to pokažem, nisam mogla da zamislim kakav je osećaj kada ti je dete u opasnosti jer se još nisam ostvarila kao majka.

Informer

Vaja je ovom serijom stekla ogromnu popularnost i dobila priliku da zaigra sa najvećim glumcima, među kojima je i Žarko Laušević, koji je igrao njenog oca Iliju Pomorca.

- Imala sam tremu kada je trebalo da delim kadar s njim jer sam se plašila da ne uradim nešto kako ne treba. Ali kada smo počeli snimanje, nervoza je nestala i sve se dobro završilo. U pauzama smo dosta razgovarali o raznim temama i mogu vam reći da je Žarko sasvim običan i normalan čovek - kaže glumica.

Poslednja, 12. epizoda serije "Državni službenik", u produkciji "Telekoma Srbija", emitovaće se ove subote na TV Pink.

Vaja: Snimamo treću sezonu!

Ekipa serije "Državni službenik" već sprema treću sezonu, čije će snimanje početi na proleće sledeće godine.

- Scenario i dalje pišu, pa ni sama ne znam u kom pravcu će se kretati Anin lik i šta je sve čeka na poslu, ali i u privatnom životu sa Lazarom. Ubeđena sam da će biti veoma uzbudljivo i da gledaoce nećemo razočarati, kao što nismo ni do sada - kaže Vaja.