05.12.2020.

08:00

Foto:

Zabava

GLUMAC ZBOG VIRUSA ZAVRŠIO U BOLNICI! Bori se sa teškom UPALOM PLUĆA - Prekinuto je snimanje filma 'Toma'

Petar Benčina zaražen je koronavirusom, zbog čega je prekinuto snimanje filma "Toma"! Kako saznaje Informer, poznati glumac već nekoliko dana leži u KBC "Bežanijska kosa" gde se leči od upale pluća.

- Petar je u bolnicu primljen sa srednje teškim simptomima upale pluća. Neko vreme je bio priključen na kiseonik jer su merenja pokazala da mu je saturacija bila ispod granice normalnog. On je sada u stabilnom stanju, oporavlja se i nije životno ugrožen - kaže za Informer izvor blizak glumcu.

Snimanje filma "Toma" o našem legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću, u kojem glume i Petar i njegova supruga Tamara Dragičević, prekinuto je do daljnjeg.

- Kada smo saznali da je Petar zaražen, odlučili smo da prekinemo snimanje, iako niko od glumaca nije završio sve svoje scene. Dokle god Benčina ne ozdravi i dok se situacija sa koronavirusom ne stabilizuje, nećemo nastaviti da radimo - kaže naš izvor.

Samoj sebi sam davala injekcije


Vesna Čipčić uspešno se izborila sa koronavirusom zahvaljujući kojem je, kako kaže, naučila da daje injekcije.
- Zbog korone počela je da mi se zgrušava krv i lekari su mi odmah propisali injekcije. Prvu mi je dala moja prijateljica doktorka, a onda sam počela sama da se bockam kao da to ceo život radim! Govorila sam tad u šali: "Kad ozdravim, moći ću da idem da bodem po komšiluku i dajem injekcije kome treba! Nije to ništa strašno" - kaže glumica.

Tamara je potvrdila za Informer da joj je muž sada stabilno.

Informer

- Dobro je, sada je sve u redu - rekla nam je kratko glumica ne želeći opširnije da komentariše njegovo zdravstveno stanje.

U filmu "Toma" Petar glumi doktora Tome Zdravkovića, a Tamara Dragičević čuvenu Silvanu Armenulić. Premijera ove muzičke drame očekuje se sledeće godine.