14.12.2020.

21:23

Foto:

Zabava

Obožavali smo Kevina u klasiku SAM U KUĆI! Jedan čovek je pogledao film 50 PUTA i otkrio NAJVAŽNIJI DETALJ!

Naime, priča filma Sam u kući govori o osmogodišnjem Kevinu McCALListeru koji ostaje sam kod kuće za vreme praznika, kada njegova mnogočlana porodica kreće na putovanje u Francusku i slučajno ga zaboravi.

Kao da nije dovoljno traumatično to što je ostao sam, Kevin mora da se izbori sa provalnicima Harijem i Marvom, koji pokušavaju da ga opljačkaju. 

Postavlja se pitanje kako je moguće da je porodica otputovala i da nije primetila da im nedostaje najmlađi član?

Informer

Odgovor se krije na samom početku filma. U sceni gde se Kevin i njegov stariji brat svađaju i slučajno prosipaju piće po avionskim kartama.

Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnih salveta koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među zgužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta.

Kad je porodica bila na aerodromu, majka ih je prebrojila, a umesto Kevina u porodicu se uvukao mali dečak koji se igrao u njihovoj blizini tako da je broj putnika u avionu bio tačan. 

"Gledam Sam u kući 50. put i nikada nisam primetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi svađa, Kevinova karta završi u kanti za smeće. " napisao je jedan korisnik na Twitteru, a s njim su se mnogi složili.