15.12.2020.

09:00

Foto:

Zabava

BAJAGA: Biković kida kako peva! Pesma DARJA zvuči kao da ju je otpevao PRAVI RUS!

Poznati roker sarađivao je sa našim najpopularnijim glumcem prošle godine, kada su zajedno izveli pesmu "Darja" za potrebe Miloševog filma "Hotel Beograd":

- Tada sam se uverio da Biković ima talenta i za muziku. Ma pokidao je kako je otpevao. Ništa mu nije bilo teško da savlada dok smo pevali u studiju. Upijao je sve što sam mu pričao i odmah je sve savete primenio. Posebno sam se oduševio kada sam čuo njegov savršen ruski akcenat, zbog kog pesma "Darja" zvuči kao da ju je otpevao pravi Rus - kaže Bajaga za Informer.

Slavni roker je nedavno sarađivao sa još jednim glumcem Slavenom Došlom, kog je spremao za mjuzikl "S druge strane jastuka" u Pozorištu na Terazijama.

- Saradnja sa Slavenom mi je dokazala da Biković nije jedini glumac koji zna da peva. U mjuziklu koji je nedavno imao premijeru Došlo igra glavnu ulogu i peva moje numere. Ja sam ga pripremao za sve to i mogu i njega da pohvalim da super peva - iskren je Bajaga.

Informer

Muzičar se prisetio vremena kada je prvi put radio muziku za neki film, za dramu "Ni na nebu, ni na zemlji" 1994. godine.

- To vreme devedesetih bilo je divno u smislu poslovnog stvaralaštva i druženja sa kolegama. Osim toga, ako ćemo iskreno, ništa mi ne nedostaje iz tog perioda, koji je bio težak za celu naciju. Drago mi je što se iz filma "Ni na nebu ni na zemlji" izdvojila pesma "Moji su drugovi", koja je danas nezaobilazna na mnogim veseljima - kaže roker.

Održali smo ukupno četiri koncerta u 2020.

Poput svih muzičara, i Bajaga oseća krizu u poslu, jer je u ovoj godini imao ukupno četiri koncerta.

- I u vreme devedesetih, kada je bilo najgore, godišnje smo imali više od 40 koncerata. U 2020. smo nastupili svega četiri puta, i to sve pre marta, pre nego što je uvedeno vanredno stanje zbog pandemije koronavirusa. Nadam se da će se ovo uskoro završiti i da ćemo se svi vratiti normalnim životima - poručuje muzičar.