27.12.2020.

16:31

Foto:

Zabava

SA NJIM JE BRANKA KATIĆ U BRAKU VEĆ 20 GODINA! Glumica otkrila KAKO su se upoznali! Imaju DVOJE DECE, a evo kako on IZGLEDA! /FOTO/

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Od tada je viđamo tek na nekim događajima na kojima se pojavi iako je i sama mnogo puta rekla da voli da dođe u rodnu zemlju.

Informer

Sa suprugom Džulianom Farinom je gotovo nikada nismo videli za ovih osamnaest godina koliko su u braku.

Sa njim ima dvoje dece, sinove Luja koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu.

Branka je bila jedna od naših najboljih glumica koju se posle filma "Crna mačka beli mačor", Emira Kusturice okrenula inostarnoj karijeri. Naime, nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

Informer

- I dan danas ga zafrkavam da se zaljubio u mene pre nego što me je uopšte znao. Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila - ispričala je glumica.