31.12.2020.

21:05

Foto:

Zabava

OVE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA GLUMACA "IGRE SUDBINE" MALO KO ZNA! Neki su završili FAKULTETE koji nemaju veza sa GLUMOM, a ovako su izgledali kada su bili MALI! /FOTO/

Zvezde popularne serije "Igra sudbine" danas svako prepoznaje na ulici, ali malo ko zna kako su oni izgledali kao mali.

Glumci su aktivni na društvenim mrežama, a svako od njih se barem jednom prisetio svog detinjstva, te sa svojim pratiocima podelio fotografiju iz tog perioda.

Informer

1. Milica Milša

Informer

Milica Milša - nekad i sad

Milica je rođena 1968. godine u Beogradu. Otac joj je bio čuveni pisac Antonije Isaković, a majka književnica Leposava Milanin Isaković. Milica se na filmu prvi put pojavila sa deset godina, međutim, nije nastavila da se bavi glumom nego je postala uspešna manekenka i model. Najveću popularnost Milica stiče ulogama u serijama "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa", a sada je gledamo kao Adu Kanački u seriji "Igra sudbine".

2. Luka Raco

Informer

Luka Raco - nekad i sad

Luka je jedan od najpoznatijih mlađih glumaca, a pored glume bavi se i manekenstvom. Njegova prva uloga je u televizijskoj seriji "Sinđelići" gde tumači jednog od glavnih junaka, Ristu. Rođen je u Beogradu 1991. godine, a 2013. godine je diplomirao ekonomiju. Proglašen je 2012. godine za "Mistera Srbije". Na svetskom izboru "Mister International" osvojio je titulu najbolje stilizovanog muškarca, a danas ga gledamo u ulozi Alekse Kanačkog/Ožegovića.

3. Stevan Piale

Informer

Stevan Piale - nekad i sad

Stevan je rođen 1987. godine u Zemunu. Završio je Akademiju umetnosti u Beogradu, a profesionalno se bavio fudbalom i košarkom. Aktivno radi sinhronizacije animiranih i igranih filmova i serija, a njegove najpoznatije sinhronizacije su: Sundjer Bob-Triton, Henri opasnost-Rej Mančester, Razvali igru-Dabl Dži i mnogi drugi. Stevana danas gledamo u ulozi Luke Ožegovića/Kanačkog u seriji "Igra sudbine".

4. Olja Lević

Informer

Olja Lević - nekad i sad

Olja je rođena u Kruševcu 1990.godine, a prvu televizijsku ulogu je ostvarila sa sedamnaest  godina. Tumačila je Zoricu, devojku sina Dragana (Nenad Okanović) u seriji Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja" koja je premijerno emitovana od 2007. godine na RTS. Olja je danas poznata po ulozi Mile, koja je u seriji devojka Alekse Ožegovića/Kanačkog.

5. Matea Milosavljević 

Informer

Matea je rođena 1989. godine u Beogradu, a diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi Mirjane Karanović. Prvu značajniju ulogu imala je u mjuziklu "Pored mene", u kom je tumačila ulogu Sandre, a najveću popularnost postigla je ulogom manekenke Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine".

6. Pavle Jerinić

Informer

Pavle Jerinić - nekad i sad

Pavle je rođen 1986. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Biljane Mašić 2009, a od 2006. godine je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, pozorišta "Boško Buha" i Zvezdara teatra, u kojima je odigrao mnoštvo predstava.

Dobio je nagradu Narodnog pozorišta "Petar Banićević", a od 2011. godine radi kao profesor glume u dramskom studiju "Bis". Sedam godina se aktivno bavi košarkom, kao i fudbalom, svira gitaru, bavi se muzikom i pevanjem, a pored toga, bavi se i fotografisanjem. U seriji "Igra sudbine" tumači lik Matije, a ova uloga donela mu je veliku popularnost.

7. Dragana Mićalović

Informer

Dragana Mićalović - nekad i sad

Dragana je rođena 1991. godine u Leskovcu. Ćerka je poznatog glumca Dragana Mićalovića. Kao mala pevala je u horu i tada stekla ljubav prema pevanju. Završila je srednju muzičku školu u Leskovcu. Muzički je nadarena, a od instrumenata svira klavir.

Pored velike želje nije uspela da upiše Fakultet dramskih umetnosti, ali je to nije sprečilo da gradi glumačku karijeru. Umesto glume završila je Fakultet za kulturu i medije 2015. godine, ali je ipak odlučila da 2019. godine upiše Fakultetu dramskih umetnosti. Najveću slavu donela joj je uloga Kasije u seriji "Sindjelići", a sada je svi znamo kao dobru Unu iz "Igre sudbine".

8. Sandra Bugarski

Informer

Sandra Bugarski - nekad i sad

Sandra je rođena je 1970. godine i završila je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Radeta Markovića. Još tokom studija počela je da igra u predstavama, a nakon toga je postala i stalni član ansambla Beogradskog dramskog pozorišta.

Jedna od prvih uloga na filmskom platnu joj je bila uloga bolničarke u drami Srđana Dragojevića "Lepa sela lepe gore" iz 1996, a mnogi je pamte i po ulogama u serijama "Sumnjiva lica", "Senke nad Balkanom", "Junaci našeg doba", ali joj najveću popularnost donosi lik Pančete, koja je jedna od najpopularnijih uloga "Igre sudbine".

9. Daniela Kuzmanović

Informer

Daniela Kuzmanović - nekad i sad

Daniela je rođena 1970. godine, a glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Član je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1994. godine, a dobila je "Javnu pohvalu za rezultate u radu od izuzetnog značaja za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu".

Glumila je u serijama "Neki novi klinci", "Istine i laži", "Zla žena", a njena najzapaženija uloga je u "Igri sudbine", gde tumači lik Katarine.

10. Vladan Savić

Informer

Vladan Savić - nekad i sad

Vladan je rođen 1964. godine u Leskovcu, a prvu filmsku ulogu ostvario je davne 1984. godine u "Vrljivom letu '68". Veliku popularnost stekao je ulogom Ivana u seriji "Igra sudbine".

11. Kristina Jovanović

Informer

Kristina Jovanović - nekad i sad

Kristina je rođena 1993. godine u Beogradu. Prvu veliku ulogu ostvarila je u seriji "Prava žena" gde je igrala Maju. Od 2017. godine predvodi bend "Kika", čiji je glavni vokal, a 2019. godine izdaje album "Posledica puberteta". Sada je svi znaju kao sekretaricu Jelenu, impulsivnu i smotanu.