05.02.2021.

09:52

Foto:

Zabava

PREDRAG BJELAC IGRA U SRPSKOJ "DINASTIJI"! Tumačiće lik Sesila Kolbija, najvećeg rivala glavnog junaka Blejka! Pored njega još jedno IZNENAĐENJE!

Glumac koji se proslavio kao čarobnjak u blokbasteru "Hari Poter i vatreni pehar" prihvatio je ulogu u domaćoj verziji čuvene sapunice iz osamdesetih godina prošlog veka.

Tražen u Holivudu

Kako saznajemo, Bjelac će u "Dinastiji" tumačiti lik Sesila Kolbija, najvećeg rivala glavnog junaka Blejka Karingtona.

- Peđa nije mnogo razmišljao kada je dobio ponudu da u seriji igra bogataša Kolbija. Njegov lik je u originalu igrao kanadski glumac Lojd Bokner. Bjelcu odgovara epizodna uloga jer je trenutno preokupiran nekim drugim projektima, pa nema puno slobodnih dana. Za nekoliko nedelja trebalo bi da uđe u studio i snimi svoje scene - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da je Bjelac trenutno jedan od najtraženijih srpskih glumaca u Holivudu:

Informer

- Uloga čarobnjaka u "Hariju Poteru" otvorila mu je sva vrata najmoćnije filmske industrije. Sledeće nedelje počinje da se emituje i treća sezona serije "Predstraža", u kojoj Bjelac isto igra zapaženu ulogu. Bez obzira na svetsku slavu, Peđa voli da se s vremena na vreme pojavi i u domaćim filmovima i serijama.

Premijera na jesen

A ko će u našoj verziji "Dinastije" igrati glavne junake Aleksis, Kristal i Blejka Karingtona, i dalje se drži u najstrožoj tajnosti. Produkcija "Emoušen" otkupila je prava za rimejk najpopularnije američke sapunice svih vremena, a premijera je planirana na jesen.

Šerbedžija kao Rok Hadson

Kako saznajemo, za manju ulogu u domaćoj "Dinastiji" planiran je i Rade Šerbedžija. Njemu će biti ponuđen lik Danijela Risa, koga je u originalnoj verziji igrao Rok Hadson. Šerbedžija bi trebalo da se pojavi u devet epizoda serije.

Informer

Gradi se scenografija na dva nivoa

Naša "Dinastija" snimaće se u dva filmska studija, a za potrebe serije trenutno se gradi i specijalna scenografija na dva nivoa. Ovih dana se radi punom parom na uređenju prostora u kojem će biti snimljen najveći deo serije.