21.02.2021.

14:43

Foto:

Zabava

NOVI FILM U PRODUKCIJI MILOŠA AVRAMOVIĆA! "Trag divljači" okupio velika GLUMAČKA IMENA - evo ko je dobio GLAVNU ULOGU!

Film "Trag divljači" je priča o perspektivnom novinaru koji otkiva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina, izveštavajući o svirepom ubistvu u Jugoslaviji, krajem '70-ih godina. Radnja filma se odvija u izmišljenom gradu Vranovcu u istočnoj Srbiji, u 1979. godini.

Glavni likovi su Jugoslav (Raša Bukvić), ambiciozni novinar u državi koja strogo kontroliše medije i ostavlja malo prostora za istraživačko novinarstvo, kao i Blagoje (Miki Manojlović), potpukovnik UDBE pred penzijom. Putevi im se ukrštaju kada brutalno ubistvo u srpskoj varošici potrese jugoslovensku javnost. Obojica odlaze da istraže slučaj, iz različitih pobuda. 

Informer

Informer

Miloš Avramović producent:

- Velika mi je čast što ću producirati film po prozi Žike Pavlovića koji je jedan od naših najvećih ne samo reditelja već i umetnika. Bio je jedan od najznačajnijih reditelja na svetu i zahvajujući njegovim filmovima naša zemlja je stavljena na svetsku mapu. Bio je predvodnik crnog talasa i režirao je dobro poznata ostvarenja "Kad budem mrtav i beo", "Džimi barka", "Buđenje pacova", "Hajka", "Zaseda" i drugi. Ovaj film će na neki način oživeti sećanje na Žiku jer će kroz ovo delo on biti prisutan na velikom platnu - kaže Avramović za Informer.
 
Tagovi: