26.04.2021.

09:30

Foto:

Zabava

ANĐELKA PRIZNALA DA SE NAMUČILA NA SNIMANJU: Za ovu ulogu mi je bila potrebna pomoć PSIHIJATRA!

Anđelka Pripić kaže da se za ulogu u filmu i seriji "Jedini izlaz" spremala uz pomoć psihijatra! Poznata glumica u ovom psihološkom trileru igra Anu Kolar, ženu čiji je suprug pod misterioznim okolnostima stradao u požaru.

10
epizoda ima serija "Jedini izlaz"

Traume iz detinjstva

Anđelka priznaje da joj nije bilo lako da se oproba u potpuno drugačijem žanru.

- Serija se dosta razlikuje od filma "Jedini izlaz". Videćete moju junakinju dok je bila mala i saznaćete sve o njenim traumama iz detinjstva koje je prate kroz život. Zbog svega toga za ovu ulogu sam se pripremala sa psihijatrom. To mi je dosta pomoglo da uđem u lik - priča glumica i dodaje da ona već godinama i privatno ide na terapiju:

Informer

- Odlazak kod psihijatra je naša nasušna potreba. Da bismo se preispitali, usmerili, proverili sebe... Godinama već idem kod psihijatra i svakome bih to preporučila! To je mentalna higijena, koja je svima neophodna.

Informer

Glumica kaže da joj je psihijatar dobro došao i prilikom nedavnog razvoda od biznismena Darija Prpića.

- Važno mi je bilo kako će sin Jakša da podnese naš razvod i zato sam potražila stručnu pomoć. Zaključila sam da od Darija i mene najviše zavisi kako će to sve da se odrazi na naše dete. Dakle, decu nikada ne treba lagati jer oni sve osete - zaključuje Anđelka.

Golišava

Anđelka Prpić se u filmu i seriji "Jedini izlaz" pojavljuje kao od majke rođena! Scena u kojoj se vide njene gole grudi u tuš-kabini izazvala je veliku pažnju, a glumica je pobrala sve simpatije muškog dela publike.