07.05.2021.

11:03

Foto:

Zabava

NOVI SKANDAL TRESE HOLIVUD! Zvezda serije "Prijatelji" slao BEZOBRAZNE PORUKE TINEJDŽERKI!

Atraktivna plavuša objavila je video na TikToku i napisala: "Kad se iz zafrkancije spojite sa Perijem, a on vas nazove preko Fejstajma i postavi vam 20 pitanja...".

Junak hit TV serije "Prijatelji" devojku, kojoj je tad bilo 19 godina, navodno je, između ostalog, pitao i "je li star kao njen otac".

- Mnogi su me kritikovali i govorili da sam zlonamerna zato što sam objavila detalje našeg razgovora. Osećala sam se loše zbog toga, ali istovremeno mislim kako ljudi moraju da budu svesni činjenice da mnogi muškarci u Holivudu ovako koketiraju sa svim tim mladim devojkama - izjavila je Kejt.

Haralsonova tvrdi da je sa slavnim glumcem komunicirala prošle godine, baš u razdoblju kad se on nakratko razišao s aktuelnom verenicom Moli Hurvic (29), s kojom se viđa od 2018. godine.

Haralsonova je mislila kako bi komunikacija s glumcem iz "Prijatelja" mogla biti smešna i zabavna.

Informer

Metju Peri

- U stvari nikad nisam ni gledala 'Prijatelje'! Peri me u jednom trenutku pitao ima li godina koliko i moj otac, na šta sam mu odgovorila da je samo godinu dana stariji... Na to se samo nasmejao. Ponekad sam se tokom tih naših poziva osećala nelagodno, iako njemu razlika u godinama očigledno nije smetala. Meni je bilo čudno da razgovaram s nekim ko bi mi po godinama mogao biti otac, pogotovo kad je i on sam znao koliko sam ja mlada - izjavila je Haralsonova.

U međuvremenu je, kaže, odlučila da izbriše snimak jer misli da je Peri "drag momak".

- Nikad se nismo lično sreli, iako je on to hteo. 'Možda jednog dana možeš da uradiš kovid test i dođeš', rekao mi je - otkrila je 20-ogodišnjakinja, a prenosi Dejli Mejl.