11.05.2021.

09:37

Foto:

Zabava

OVA SVETSKA ZVEZDA DOLAZI KOD SLOBODE I VOJINA! Nikada ne biste pogodili koga će UGOSTITI naš poznati glumački PAR!

Italijanska zvezda i jedna od najlepših žena sveta ponovo dolazi u Srbiju, a ovog puta ugostiće je naš poznati glumački par.

Informer

Monika Beluči

Videli se u Parizu

Monika i Sloboda su se upoznale dok su snimale film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice 2014. godine i od tada su u stalnom kontaktu.

- Često se dopisuju preko društvenih mreža i komentarišu jedna drugoj objave na Instagramu. Moniki su se Beograd i Srbija baš dopali, pa je nedavno rekla Bobi kako bi volela da ponovo dođe. Tada joj je Sloboda predložila da odmor provede kod nje i Vojina u Čortanovcima, gde imaju vikendicu - priča za Informer izvor blizak glumačkom paru i dodaje da se Monika oduševila i oberučke je prihvatila poziv:

- Objasnili su joj da se kuća nalazi pored Dunava i da sa njihovog imanja puca divan pogled na reku. Monika je rekla da joj se sve to dopada i da će doći kod njih čim joj obaveze dozvole.

Informer

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Vojin i Sloboda su pre tri godine bili Monikini gosti u Parizu. Supružnici su u Gradu svetlosti proslavili godišnjicu braka, pa su iskoristili priliku da se vide sa Belučijevom u jednom restoranu.

- Ovo će biti lepa prilika da se poznati glumački par oduži svetski poznatoj glumici na gostoprimstvu. Vojin je najavio da će joj spremati naše specijalitete kada budu u Čortanovcima - završava priču naš izvor.

Voli da peca

Boba i Vojin su 2012. godine kupili imanje u Sremu i tamo sada provode veći deo godine.

- Kuću sam najviše sagradio zbog naših ćerki Vere i Mile, kako bi imale dvorište za igru i bile na čistom vazduhu. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Dobar sam i pecaroš, tako da je super što nam je i Dunav blizu kuće - kaže Ćetković.

Monika: Obožavam Srbe!

Monika Beluči je poslednji put boravila u Beogradu 2017. godine kao specijalna gošća Festa. Tom prilikom je istakla koliko voli Srbe i našu zemlju.

- Veoma sam srećna što sam ponovo kod vas. Mnogo sam vremena provela ovde i upoznala sam sjajne ljude. Nadam se da ću ponovo doći kod vas - rekla je tada prelepa Italijanka.