Autor: S. Kostić

01.07.2021.

08:44

Foto:

Zabava

REDITELJ PRIPREMA ŠOKANTNO OSTVARENJE! Gaga snima seriju o profesoru PEDOFILU!

Proslavljeni reditelj baviće se temom koja je poslednjih meseci aktuelna u Srbiji zbog slučaja Miroslava Mike Aleksića, optuženog da je u svojoj školi glume "Stvar srca" seksualno zlostavljao učenice.

Debituje kao scenarista

U Gaginoj novoj drami, pored Igora, jednu od većih uloga imaće Nataša Ninković.

- Igor tumači lik profesora filozofije Radomira, koji ima seksualnu aferu sa jednom svojom učenicom. Kada se za to sazna, izbiće veliki skandal, zbog čega će biti primoran da pobegne i preseli se u jedno selo u Šumadiji. Život će mu se promeniti za 360 stepeni, a da li će i kako uspeti da se izvuče iz problema, ostavićemo publici da pogleda - priča Gaga za Informer i dodaje da je ovaj projekat specifičan po tome što se Đorđević prvi put oprobao i kao scenarista:

Informer

Nataša Ninković

- On se zajedno sa Natašom Drakulić potpisuje kao scenarista serije. Imao je super ideje i odlično se snašao u toj ulozi. Publika će sigurno prepoznati njegov talenat.

Raduje se saradnji sa Šeron Stoun

Predrag Gaga Antonijević uskoro počinje da snima film "Janjičar" sa holivudskim glumcima Šeron Stoun i Kristijanom Bejlom. Kako je Informer nedavno ekskluzivno otkrio, zvezda čuvenih "Niskih strasti" prihvatila je da zaigra glavnu ulogu u ostvarenju u kojem su opisani događaji iz naše burne istorije.

- Bejl igra Srbina kog Turci odvode u Istanbul i tamo postaje paša u njihovoj vojsci. Njegovu majku igraće Šeron Stoun. Dvadeset godina sam radio scenario za "Janjičara" - otkrio je Antonijević.

Gaga otkriva da će Nataša Ninković u seriji imati veoma zanimljivu ulogu.

- Nataša glumi Nacu, Radomirovu rođenu sestru. U prvi mah će izgledati da je tu da se nađe bratu u nevolji, a u stvari ona će gledati da izvuče neku korist od novonastalog haosa oko seksualnog skandala - kaže Antonijević.

Informer

Igor Đorđević

Reditelj, koji već trideset godina živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, ističe da je srećan što će se snimiti jedna ovakva serija, koja će biti potpuno drugačija od svih ostalih ostvarenja koje gledamo na malim ekranima.

- Serija ima realističan pogled na mnoga današnja zbivanja u društvu. Još uvek smo u fazi potrage za glumcima, tako da nismo formirali kompletnu ekipu. Trenutno tražimo i lokalitet na kom ćemo snimati kadrove - priča Antonijević.

Premijera dogodine

Snimanje serije "Bunar" pod rediteljskom palicom Maše Nešković počinje za mesec dana. Ovo TV ostvarenje imaće 12 epizoda, a premijera se očekuje naredne godine.

 

Informer