03.08.2021.

07:17

Foto:

Zabava

POPULARNA PEVAČICA SE RAZVODI, ALI TO JOJ NIJE NAJVEĆA MUKA! Sud je odlučio da plaća ALIMENTACIJU MUŽU - cifra od koje BOLI GLAVA

Brendon Belkstok godišnje od svoje bivše supruge dobijaće oko 2.4 miliona dolara. Odlukom sudije Keli Klarkson je dužna da plati 1.25 miliona sudskih troškova za sebe, ali i supruga. Američki mediji su još ranije pisali kako je Blekstok tražio da mu supruga isplaćuje duplu cifru svakoga meseca, ali sud je iznos prepolovio.

Keli Klarkson je zahtev za razvodom predala u junu prošle godine nakon sedam godina braka. Od predaje papira u javnosti je samo nekoliko puta pomenula kako ona i njen bivši suprug imaju pravo na život i da radi sve kako bi intimu sačuvala od javnosti. Pevačica je dobila starateljstvo nad dvoje dece, ali otac ima pravo da ih posećuje određeni broj dana u mesecu.

Informer

Keli Klarkson se razvodi

Ubrzo nakon što je karantin povučen, nekadašnji par Klarskon i Belkstok objavili su da se razvode. Zajedno sa svojom decom proveli su period izolacije zbog pandemije korona virusa na ranču u Montani, a izvori bliski paru ističu kako su provodili zajedno više vremena nego inače, pa su se pojavili problemi koje još ranije nisu rešavali.

Klarkson je tokom sedmogodišnjeg braka hvalila supruga i govorila koliko voli da provodi vreme sa Blekstokom, ali izgleda da joj je previše vremena sa suprugom preselo.