18.08.2021.

18:17

Foto:

Zabava

OVO JE DEČKO MARIJANE MIĆIĆ! Proslavili su OSAM GODINA veze, po profesiji je PRODUCET i sin je OVOG poznatog pevača! Evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića, a Marijana je jednom prilikom progovorila o njihovoj vezi.

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem - rekla je Marijana.

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - izjavila je Marijana.

Podsetimo, glumica se nedavno našla u centru skandala kada je javno prozvala pevača Radišu Trajkovića Đanija.

Naime, Đani je na jednoj privatnoj proslavi usnimljen je kako sedi na podu i pije iz tuđe cipele alkohol. Ovo njegovo ponašanje zgrozilo je Marijanu, koja se oglasila na svom Tviter nalogu i javno oplela po pevaču:

Ovo je toliko odvratno da treba zabraniti snimak, a mušku prostitutku na kojoj se iživljavaju uhapsiti jer radi za pare - napisala je glumica.

Tagovi:
Glumica Kultura zabava Marijana Mićić