18.08.2021.

20:50

Foto: informer.rs

Zabava

POČEO BIR FEST! GRUPA "TAP 011" OTVORILA FESTIVAL PIVA! /FOTO/VIDEO/

Jedna od najpopularnijih grupa devedesetih godina okupila se u punom sastavu predođena pevačicama Gocom Tržan i Ivanom Peters

Informer

Grupa "Tap 011"

Goca za Informer kaže da joj prija da deli binu sa svojim "tapovcima". 

- Kada smo osnovali "Tap 011" bila sam u dvadesetim godinama i bila mnogo luđa nego danas. Sećam se da smo trošili ogroman novac na zezanje, jer nismo imali odgovornost ni prema kome. Bili smo tim, a to smo i danas kada se okupimo. Zato i volim kad nastupamo zajedno, lepo mi je na bini. Energija nam je odlična, a to je najvažnije - poručuje pop zvezda.

Ovo je prvi nastup Ivane Peters posle uklanjanja žučne kese koje je imala prošlog meseca.

- Super se osećam, ovo je moje prvo druženje sa publikom posle operacije - rekla je Ivana.

Tokom pet dana trajanja "Bir festa" biće održano više od 60 koncerata. Pubiku sutra očekuju svirke "Kerbera" i "Ortodoks Keltsa", a u petak Tanje Jovićević, "Goblina" i trubača Dejana Petrovića. U subotu nastupaju "Električni orgazam", "Sanšajn" i "Ju grupa", dok će posednjeg dana (nedelja) koncerte imati "Van Gog", "Atomsko sklonište" i Kiki Lesendrić.  

Ponesite potvrdu o vakcinaciji

Na "Bir fest" koji traje do nedelje posetioci će moći da uđu uz potvrdu o vakcinaciji ili o preležanoj koroni, kao i uz negativan PCR test. Onima koji ne budu imali kod sebe nijedan od ovih dokumenata, biće omogućeno da urade brzi antigenski test u posebno izdvojenom prostoru kod tržnog centra "Ušće".