24.09.2021.

13:45

Foto:

Zabava

RIJANA NAJAVILA NOVI ALBUM! Evo šta fanovi mogu da očekuju

Iako fanovi sa nestrpljenjem očekuju novi album i nešto što su možda već navikli da čuju, ali Rijana objašnjava da ćeovaj put biti potpuno drugačiji.

 - Ne očekujete ono što ćete čuti. Samo to zapamtite -  rekla je Rijana pre snimanja revije "Savage X Fenty Show Vol. 3", koja će se emitovati u petak na Amazon prajmu.

Prošlo je pet godina otkako je pop zvezda objavila svoj osmi album "Anti", koji je uključivao hitove poput "Work", "Love on the Brain" i "Needed". Prošle godine, Rijana je najavila da je počela da snima nove pesme.

Informer

Rijana objavljuje novi album

 - Šta god znate o Rijani neće biti ono što čujete  - rekla je pevačica koja je osvojila devet Gremija u više kategorija, uključujući R&B, dens i rep žanrove.

 - Zaista eksperimentišem. Muzika je poput mode. Trebalo bi da možete da se igrate. Trebalo bi da mogu da nosim šta god želim. Na isti način tretiram muziku. Zato se zabavljam i biće potpuno drugačije -  otkrila je pevačica.

Rijana još nije objavila datum izlaska svog novog albuma, ali muzika igra važnu ulogu i na reviji "Savage X Fenty". Vraća se treću godinu zaredom sa najnovijim asortimanom njene modne linije, koju će nositi brojni poznati modeli, glumci i izvođači.