28.09.2021.

13:03

Foto: Informer

Zabava

Novinarka Informera debitovala kao glumica! PREDSTAVA O ANALIZI VLASTITIH PRINCIPA I PRIORITETA IZVEDENA U AKADEMIJI 28

Glavne uloge tumačili su Jelena Govedarica u ulozi Lenke koja je sirota mala bogatašica sa isključivim i hirovitim karakterom. Dragana Vujić u ulozi Draginje koja pristaje na drugarstvo i prolazi sa Lenkom životne peripetije od školske klupe do staračkog doma. Andrija Jorgić je bio u ulozi sudije koji se suočava sa specifičnim slučajem u svojoj karijeri gde dolazi u situaciju da izbaci ljude iz sudnice. Goca Dragišić u ulozi tetke koja se udavala 8 puta je Lenkin glas razuma a ustvari je matetijalistički nastrojena. Nela Bijanić se odlično snašla u ulozi jetrve koja ne uspeva da dođe na svadbu zajedno sa Jasnom Đokić jer im je snajka dala pogrešnu adresu.

Životne priče predstavljene su kroz važne životne momente i odnose, kroz drugarstvo, svadbu, razvod, starački dom. Ko ostaje sam, ko živi bračni život, a ko se sreće u staračkom domu i možda tada dobija odgovore - gde su ga doveli njegovi postupci. Videćete svetski izbor za miss ali i matursko vece, kao i modu koja je verna pratilja glumi kao i baletski studio koji svojim igranjima prezentuje određenje događaje i dešavanja u životima glavnih junakinja Draginje i Lenke. Muzičke numere takođe kazuju određeni period koji junakinje preživljavaju i kroz njih su prošle Tamara Dragić koja je bila druga žena, Jasna Đokić koja je pevala svadbenu pesmu , Olja Karleuša koja je ulogu matičarke u jednom trenutku zamenila pesmom "Mamin sine" jer su Lenka i Mario stupili u brak.

Ostale uloge igrali su novinarka Informera Dejana Kljajić, kao i Sanja Ćulibrk, Goca Đorđević, Sanja Stojanović, Olivera Adžic, Milena Vasilev, Ivana Malenko, Ljiljana Nešković Bulatović, Gorana Gacić, Tamara Dragić, Olja Karleuša, Nela Bijanić, Jasna Đokić, Miloš Belić.