28.10.2021.

12:16

Foto: Novak Đurović

Zabava

PORODILA SE MARIJA PETRONIJEVIĆ! Glumica na svet donela sina naslednika, a evo kako je protekao porođaj!

Mama i beba se osećaju odlično i dobili su čistu desetku na porođaju. Petronijevićeva je nedavno preležala koronu. Ona se zarazila u devetom mesecu trudnoće, vakcinisana je i prošla je sa lakšim simtomima.

Informer

Marija Petronijević

Podsetimo, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

Glumica ne voli da priča o privatnom životu i vešto je krila oca svog deteta.

- Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Informer

Marija Petronijević

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

- Ako mi verujete, nisam još sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam, kaže glumica.

Informer

Marija Petronijević

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako, tajenstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

Informer