03.11.2021.

12:39

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zabava

ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE BILA NA PREMIJERI JUŽNOG VETRA KAD JE IZBIO POŽAR! Otkrila šta se tačno desilo!

Publika iz svih sedam sala u kojima se emitovao novi domaći film, hitno je evakuisana, a prenose mediji, zapalio se restoran koji se nalazi tačno ispod bioskopa.

Devojka koja se tada našla u bioskopu, opisala je kako je sve izgledalo.

- Upravo smo evakuisani iz bioskopa u Ada mall-u, gde smo bili na premijeri filma "Južni vetar 2". Ne znamo tačno šta se desilo, ali kad smo izašli iz sale bio je požar, smrdelo je na zapaljeno. Zadivljena sam koliko ljudi nisu paničili, s obzirom da su ispraznili sedam sala -rekao je izvor sinoć, a onda otkrio kako se sve tačno dogodilo.

- Dok smo gledali film, samo se čuo zvuk, koji se sve vreme ponavljao: "Molimo vas, evakuišite zgradu". Niko nije ustao, svi su mislili da nekome zvoni telefon ili da se nešto dešava u filmu. Onda smo polako svi krenuli da izlazimo. Nije bilo nikoga da nas sprovede, niti da nam govori kuda da idemo, sami smo bili - priznala je gledateljka i dodala:

- Najvažnije je da smo svi bezbedni i dobro - istakla je ona.

Nakon saznanja o požaru i evakuaciji u tržnom centru, oglasio se i reditelj filma Miloš Avramović.

Informer

Miloš Avramović

- Kada su rekli da nešto gori, mislio sam da je šala, da misle na film, kao koliko je dobar, da gori. Izbio je neki manji "požar" u restoranu ispod, pa je publika evakuisana iz predostrožnosti. Inače, sve je mirno i normalno. Hvala svima koji su ostali - istakao je Miloš.