07.11.2021.

12:13

Foto: printscreen

Zabava

Ova glumica je ćerka Anice Dobre! U jučerašnjoj epizodi serije "Crna svadba" skinula se GOLA, gledaoci zanemeli!

Mina Sovtić, krenula je stopama svoje majke Anice Dobre. Mladu glumicu šira javnost upoznala je u serijama "Koreni", "Žigosani u reketu", "Dug moru", a prvo iskustvo imala je u "Ubicama mog oca".

Sinoć je gledaoce očarala vrelim kadrovima u seriji "Crna svadba". Lepotu kao i glumački talenat je očigledno nasledila od majke.

Mina u seriji tumači lik Teodore, a pored nje u seriji imamo prilike da gledamo i Nikolu Koja, Jelenu Đokić, Nebojšu Milovanovića, Slavka Štimca i mnoge druge. 

Mina se u kadrovima treće epizode potpuno obnažila, jer je scenario to zahtevao od nje, a ona je, poput pravog profesionalca, odradila šta je trebalo.

O ovim scenama u vodi se uveliko priča na društvenim mrežama, a mnogi ističu njenu lepotu i izuzetan glumački talenat.

Informer

Mina Softić

Pored umetničkog angažmana, velika ljubav mlade glumice su životinje, što se može videti i po njenim objavama na društvenim mrežama. Ono što će sve oduševiti jeste činjenica da harizmatična Mina udomljava životinje sa ulice.

"Crna svadba"  je psihološki triler u 10 epizoda, nastao po scenariju Strahinje Madžarevića i u režiji Nemanje Ćipranića.

Stari vlaški obred, folklorni elementi, sujeverje, istiniti događaj iz 2007. godine – masakr u Jabukovcu – ta mešavina poslužila je kao podloga za "Crnu svadbu".

Mina je planirala da se bavi režijom, ali život ju je usmerio na glumu, pa se tako danas raduje svakoj novoj ulozi.