15.11.2021.

08:00

Foto:

Zabava

MIKI MANOJLOVIĆ 15 GODINA NIJE PRIČAO SA OVIM GLUMCEM! Pomirili su se na snimanju Južnog vetra 2, a evo ko je u pitanju!

Kako saznaje Informer, legendarni glumci 15 godina nisu razgovarali, ali su rešili sve nesuglasice tokom rada na hit trileru reditelja Miloša Avramovića.

- Aleksandar i Miki u drugom delu "Južnog vetra" trebalo je da snime zajedničku scenu u hotelskoj sobi. Iskreno, u tom trenutku nisam ni znao da njih dvojica ne razgovaraju... Dok je ekipa pripremala set, oni su se povukli u stranu i porazgovarali. Pretpostavljam da su tada izgladili odnose - priča reditelj Miloš Avramović za Informer i dodaje da su scenu snimili bez ikakvih problema:

Informer

Miloš Avramović

- Snimanje je proteklo u najboljem redu. Njih dvojica su veliki glumci i ponosan sam što su deo "Južnog vetra". Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma.

Krije razlog

Miki Manojlović priznaje da je bio u svađi sa kolegom, ali ne želi da otkrije razlog zbog kog dugo nisu razgovarali.

Informer

Miki Manojlović

- Aleksandar i ja smo imali briljantne saradnje u pozorištu. Onda je nastupio jedan dugogodišnji period u kojem nismo imali nikakav kontakt... Posledica toga su duboki ljudski razlozi, koje smo obojica razumeli - priča Miki i dodaje da je srećan što su ponovo u kontaktu:

Informer

Aleksandar Berček


- Aca je veliki glumac i drago mi je što smo prevazišli naše stare nesporazume, traume i povređenosti... Drago mi je što se pokazalo da smo u suštini dobri prijatelji.

Obara rekorde

Snimanje filma "Južni vetar - Ubrzanje" trajalo je od avgusta do oktobra prošle godine, a glavne uloge igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miki Manojlović, Aleksandar Berček i Luka Grbić. Ovaj film je za nedelju dana u bioskopima pogledalo više od 200.000 ljudi!

Reditelj Miloš Avramović oduševljen je kako je publika reagovala na nove dogodovštine Petra Maraša, Baće, Cara...

- Naravno da je velika čast, ali i odgovornost ređati ovakve brojke. Gledaoci su znali šta mogu da očekuju od nas i šta ćemo im tek spremiti - poručuje Avramović, najavljujući i drugu sezonu serije "Južni vetar".
 

Miloš Biković: "Južni vetar" će imati tri dela

Glavni glumac Miloš Biković veruje da će "Južni vetar" biti trilogija.

- Snimali smo prvi deo filma, pa seriju, sada imamo drugi deo filma, pa ćemo raditi i drugu sezonu serije. Ne verujem da ćemo imati više od tri dela filma i tri sezone serije. Mislim da je i to mnogo - kaže glumac.