16.11.2021.

08:15

Foto: Novak Djurović

Zabava

MILICA PAVLOVIĆ TREBALO DA IGRA U FILMU "TOMA"! Evo zašto nije dobila ulogu - na kraju je dodeljena ovoj glumici!

Pevačica tvrdi da joj je reditelj ponudio da igra Lepu Lukić, ali je na kraju tu ulogu dodelio glumici Oliveri Bacić.

Informer

Milica Pavlović

- Išla sam na sastanak za film "Toma", ali Bjela je na kraju odustao od toga da bilo koja pevačica bude u filmu... Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali očigledno je trebalo da sačekam pravi momenat i dobijem pravu stvar - ispričala je Milica, aludirajući na to što je ubrzo posle toga dobila glavnu ulogu u seriji "Pevačica".

Lepa Lukić nije znala da je u filmu trebalo da je glumi mlađa koleginica:

Informer

Lepa Lukić

- Nisam imala pojma da je Milica trebalo da me glumi! Ne poznajemo se, pa mi to nije ni rekla. Lepa je ona, ne bih imala ništa protiv da me je glumila, mada me je i Olivera dobro odigrala. Bitno mi je da su u filmu otpevali moju pesmu "Srce je moje violina".

Olivera Bacić: Lepa je kraljica

Glumica Olivera Bacić je na kraju dobila ulogu Lepe Lukić u filmu "Toma".

- Lepa Lukić je za mene posebna rola zato što igram živu legendu narodne muzike, kraljicu! Nije mi ništa bilo teško. U svakom kadru sam uživala i bila opuštena, verujem da to ima veze s tim što smo imali dobre pripreme, ali i zato što je Lepa sama po sebi takva, pa mi je bila poslata dobra energija - kaže glumica, koja se nedavno udala za kolegu Miodraga Dragičevića i dobila ćerku.