19.11.2021.

15:17

Foto: Promo/Sergej Radović

Zabava

VELIKI USPEH Svetska premijera serije "Besa" u Estoniji

Ovaj akcioni triler u kojem glavnu ulogu tumači Radivoje Raša Bukvić je prva serija iz Srbije koja je uvrštena u program ovog festivala koji je u Baltičkim zemljama pandan nemačkom "Berlinalu". "Besa" je ujedno i prva srpska serija koja je snimana u Estoniji i to na lokacijama koje su koristili poznati svetski reditelji poput Andreja Tarkovskog i Kristofera Nolana.

Informer

ODLIČNA ULOGA Miloš Timotijević u "Besi"

Producentkinja serije Tea Korolija kaže da je uzbuđena zbog ovog projekta koji će, nada se, osvojiti srca svih gledalaca.
- Kao i svakom producentu, važno mi je da se serija dobro pozicionira i na internacionalnom tržištu i da potvrdi uspeh na festivalima, ali moram da priznam, još važnija mi je reakcija publike i zato sam jako uzbudena zbog svetske premijere druge sezone. Na kraju dana, najvažnije je osvojiti srce obicnog gledaoca, a to možete samo sa dobrom pricom i pažljivim kastingom - kaže Korolija za Informer.
Premijera "Bese" koja je rađena u produkciji "Telekom Srbije" i "Adrenalina" premijerno će biti prikazana 27. novembra na Superstar kanalu, a od prvog decembra i na TV Prva.
Pored Raše Bukvića glavne uloge u seriji igraju i Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, Hana Selimović i Milan Marić.