27.11.2021.

09:17

Foto: tanjug

Zabava

ŠOK PRIZNANJE VOJINA ĆETKOVIĆA: Lakše mi je da radim sa psima nego sa kolegama!

Poznati glumac u novom ostvarenju Dušana Kovačevića igra profesora klavira Milana, koji se posle brojnih razočarenja sprijatelji sa lutalicom.

Informer

Vojin Ćetković

- U filmu imam dosta scena sa psima koji su dresirani i stigli su iz Budimpešte. Iskren da budem, na snimanju sam lakše sarađivao sa njima nego sa svojim kolegama. Sa životinjama sam ostvario dobar kontakt i sve su me slušale - priča glumac, koji je toliko uživao radeći sa psima da je posle snimanja ovog filma nabavio još jednog psa:

- Ćerkama Veri i Mili kupio sam još jednog psa, tako da sada imaju još jednog ljubimca.

Ćetković kaže da njegovog junaka u filmu pas sprečava da izvrši samoubistvo.

- Milan je pun ljubavi i razumevanja i za životinje i za ljude, ali ga je životna situacija dovela dotle da izvuče kaiš i posegne da se ubije. Međutim, spasava ga ljubav njegovog psa, tako da je na kraju uspeo da se izvuče - otkriva poznati glumac.

Informer

Vojin Ćetković

Premijera filma "Nije loše biti čovek" zakazana je za sedmi decembar, a pored Ćetkovića, značajne uloge imaju i Branka Katić, Nenad Jezdić, Gordan Kičić, Andrija Milošević i Lena Kovačević.

Branka Katić: Lane me je zasmejavao na snimanju

Branka Katić kaže da je film "Nije loše biti čovek" njoj važan jer je tu poslednji put igrala sa pokojnim Lanetom Gutovićem.

- Odigrao je malu, ali divnu ulogu. Nije prošao nijedan dan da nas nije zasmejavao na setu - priča poznata glumica.