15.12.2021.

11:49

Foto: Promo

Zabava

MILICA GOJKOVIĆ OTKRIVA: Mali Vasa je Milana i mene zarazilo virusom na snimanju Bese

Popularni glumci u ovoj hit seriji igraju bračni par Luku i Unu, a mali Vasa Trkulja njihovog sina Vida.
Milan i Milica kažu da je na snimanju sve teklo kao po loju dok se dečak nije razboleo...

Informer

Milica Gojković
Divno dete


- Na kraju jednog snimajućeg dana Vasa je dobio temperaturu, a sutradan ujutru razboleli smo se i Milan i ja! Otišli smo da se testiramo jer smo odmah posumnjali da je u pitanju koronavirus. Nikome nismo hteli da kažemo, već smo se krišom raspitivali da li se neko od ekipe razboleo. Na sreću, rezultati na kovid-19 bili su negativni, ali tu prehladu nikada neću zaboraviti - započinje priču Milica za Informer.


Milan Marić potvrđuje da je mali Vasa i njemu preneo virus.
- Godinama nisam bio bolestan, a zbog Vase sam dobio bronhitis. Kada me je doktorka pitala da li imam kontakt sa nekim malim detetom, odgovorio sam potvrdno - priča Marić i priznaje da je baš na snimanju "Bese" poželeo da postane roditelj:
- Zahvaljujući Vasi osetio sam sve blagodeti roditeljstva. On je divno dete!

Strah od snimanja


Za razliku od Milana, Milica priznaje da joj je u početku bilo teško da ostvari kontakt sa Vasom.
- Imala sam strah od snimanja sa njim. To nije jednostavno, odgovorni ste za neko mlado biće, a mnogo toga nije u vašoj moći... Moj prvi susret sa Vasom bio je dosta neslavan. Nikako nije hteo da bude u mom društvu, mislim da me je prezirao - priča Milica i dodaje da je Marić bio uspešniji s detetom:
- Milana je brzo prihvatio! Gledala sam kako postupa sa detetom i radila sve što i on kako bih pridobila Vasinu naklonost. Na kraju je zavoleo i mene!
Druga sezona "Bese" emituje se vikendom na Superstaru, a sredom i četvrtkom na TV Prva. Glavne uloge igraju Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Barjaktaraj, Hana Selimović, Milan Marić i Milica Gojković.