20.01.2022.

08:47

Foto: Printscreen You Tube

Zabava

NAPUŠTA SNIMANJE IGRE SUDBINE! Evo koga nećemo gledati u trećoj sezoni popularne serije!

- Ja ne nastavljam snimanje serije - otkrila je Dragana koja je priznala da se sa Unom srodila.

- Una i ja kroz život vodimo neke slične borbe. Una je takođe odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli - iskreno kaže Dragana koja je otkrila da će se u jednom od novih projekata pojaviti sa sestrom Slobodom Mićalović u istoj seriji, ali da neće imati zajedničkih scena.

Informer

Sloboda i Dragana Mićalović

- Počinjem sa snimanjem nove serije u februaru. Vrlo se radujem, sjajna ekipa je u pitanju, vrlo zanimljiv scenario. Još uvek ne smem da otkrivam detalje, ali uskoro ću moći. Premijera predstave u kojoj glumim čuvenu Merlin Monro i naravno studije. Tu je i nova sezona serije “Tajne vinove loze” gde se Boba i ja pojavljujemo u istoj seriji, ali ne i istim scenama, jer ja igram prošlost, Bobinu majku Milicu, kada je Vera bila mala - otkrila je glumica.

Podsetimo, do sada su napuštanje "Igre sudbine" potvrdili sledeći glumci: Glumica Jelena Đukić, koja je tumačila Adinu služavku i prijateljicu Višnju, nećemo gledati ni glumicu Ivanu Dudić, koja tumači lik Nore, kao ni glumicu Ivu Štrljić koja se proslavila ulogom Dijane Erski.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"