23.01.2022.

11:22

Foto:

Zabava

ČUVENA MILA PROGOVORILA O TREĆOJ SEZONI IGRE SUDBINE! Glumica otkrila šta nas očekuje u novim epizodama popularne serije!

- Niko nije očekivao da će se nastaviti snimanje. Žarko Jokanović je napisao 411 epizoda i mislili smo da je to to, kraj druge sezone ali i kraj serije. Međutim, zbog velikog interesovanja gledalaca odlučeno je da se nastavi sa trećom sezonom. Naravno da se nisam ni trenutak premišljala da li ću nastaviti sa radom na seriji. Mi na setu super funkcionišemo, slažemo se i zaista je uživanje raditi sa ovakvom ekipom ljudi - rekla je Olja, koja je otkrila da joj je uloga Mile definitivno lična karta.

Informer

Olja Lević u seriji Igra sudbine

- Za sada da ali nadam se da neće biti zauvek - rekla je mlada glumica, a na pitanje da li joj ostaju isti direktni partneri u novim epizodama, Olja je rekla:

- Ja imam puno direktnih partnera ali ako mislite na ljubavne partnere u seriji, za sada je tako, a da li će doći do nekih promena - videćemo. Biće i dosta neočekivanih situacija što se tiče mog lika ali i drugih junaka - otkrila je Olja Lević.