27.01.2022.

14:20

Foto: Informer

Zabava

ADA I JA ZA PORODICU UJEDAMO KAO RIS: Milica Milša za Informer otkriva sve tajne serije "Igra sudbine"! (VIDEO)

Glumica Milica Milša poznata je po tome da ne krije svoje emocije, a prošla godina bila je za nju posebno teška jer je izgubila dosta prijatelja i kolega iz svoje branše zbog korona virusa. Poznata umetnica se, ipak, ne predaje i vredno radi na stvaranju novih epizoda serije "Igra sudbine" čiji je scenarista njen suprug Žarko Jokanović.

Informer

Milica i Žarko

Milica koju poistovećuju sa Adom Kanački, glavnom protagonistkinjom serije, sada je i opisuje:

- Dosta ljudi se vezalo za Adu jer je ona heroina, hrabra žena, majka, dobar prijatelj, bori se za porodicu i za pravdu- kaže Milša i otkriva detalje treće sezone serije:

Informer

Milica Milša

- Treća sezona ima 165 epizoda i to je zato što su nas gledaoci učinili gledanim i što je ovo pune dve godine najgledaniji sadržaj na televiziji. Svašta će se izdešavati Adi kao i svim likovima svi će proći kroz zaplete i zavrzlame, sve što donosi život. Ova treća sezona je najuzbudljivija, najinteresantnija- tvrdi poznata glumica koja otkriva koliko su slične Ada i ona:

- Ada i ja smo slične po tome što za porodicu i pravdu ujedamo kao ris. Ali ja nisam jaka žena i biznis žena, a Ada jeste - tvrdi Milica, a šta je sve kazala pogledajte i u videu:

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU JOVANE JEREMIĆ: