05.02.2022.

18:17

Foto:

Zabava

GLUMAC IZ IGRE SUDBINE SE RAZVEO OD KOLEGINICE! Proslavio se ulogom u popularnoj seriji, a ovaj detalj iz njegovog privatnog života malo ko zna!

Njih dvoje već izvesno vreme nisu zajedno, a da su u sjajnim odnosima i nakon razvoda govori i njegova objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Slaviša je aktivan na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu je objavio fotografiju sa bivšom suprugom i njihovom naslednicom.

Informer

Slaviša Čurović sa porodicom

- "Predivni ste ovako zajedno", "sjajno", "prelepi" - su samo neki od komentara ispod objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Slaviša je ranije u jednom intervjuu govorio o razvodu.

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - rekao je Čurović svojevremeno pa dodao:

- Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod - rekla je Slaviša Čurović ranije u jednom intervjuu.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":