Autor: Informer.rs

20.02.2022.

11:08

Foto: printscreen

Zabava

VELIKO IZNENAĐENJE! OVAJ GLUMAC IZ "LA KASA DE PAPEL" GLUMIĆE U "JUŽNOM VETRU"

Ovaj hrvatski glumac, koji je svetsku slavu stekao ulogom Jakova Marseja u megapopularnoj španskoj seriji, uveliko pregovara za učešće u drugoj sezoni serije Miloša Avramovića.

Informer

La kasa de papel

- Već nekoliko nedelja traju pregovori sa Lukom. Ako sve bude po planu, uskoro će potpisati ugovor i na leto će početi da snima drugu sezonu "Južnog vetra" - otkriva dobro obavešten izvor za Informer i objašnjava koga će Peroš glumiti u "Južnom vetru":
- Igraće Maraševog i Baćinog poslovnog partnera iz inostranstva. Uloga mu je baš zanimljiva i upečatljiva.

Naš sagovornik kaže da je Luka bio oduševljen kada su ga pozvali da igra u trenutno najpopularnijoj srpskoj seriji.
- I serija i film "Južni vetar" su veoma gledani u Hrvatskoj, pa Peroš vrlo dobro zna o kakvom projektu se radi. S velikim oduševljenjem je pristao na pregovore i nada se da će moći da se pridruži ekipi - završava naš izvor.

Informer

Južni vetar


Glavne uloge u drugoj sezoni serije "Južni vetar" igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miki Manojlović i Aleksandar Berček.

Informer

Holivudski glumci Majkl Medsen i Vilijam Boldvin krajem prošle godine potpisali su ugovore za snimanje "Južnog vetra 2".
- Oni će u seriji igrati američke agente. Plan je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - kaže reditelj Avramović.