28.02.2022.

07:20

Foto:

Zabava

POPULARNI GLUMAC OTKRIVA ŠTA ĆEMO GLEDATI U NASTAVKU HIT SERIJE Koronavirus mi je najveći neprijatelj u trećoj sezoni!

Popularni glumac, koji u hit seriji igra tajnog agenta Lazara Stojanovića, otkriva za Informer šta ćemo gledati u novim epizodama ovog proleća na kanalu Superstar.

Potiskujemo loše stvari

- U trećoj sezoni na snagu stupa nova, mlađa generacija tajnih agenata koji će se susresti sa velikim problemom - pandemijom koronavirusa. Moj junak Lazar će im pomoći da prevaziđu mnoge probleme i situacije. Korona nam je svima obeležila živote, tako da je dobila važno mesto i u ovoj seriji - priča Marić za Informer i dodaje da im je borba protiv smrtonosnog virusa u stvarnom životu dosta pomogla i na snimanju:

Informer

Milan Marić

- Bilo je veoma zanimljivo raditi seriju koja govori o koroni, a istovremeno sve to preživljavati i u privatnom životu. I dalje svi imamo strah i neizvesnost i pitamo se šta će biti sutra i da li će se pandemija zaustaviti. Upravo to iskustvo iz stvarnog života smo preneli i na seriju. Svima nama je u prirodi da potiskujemo loše stvari, pa je tako i sa koronom. Čim počne da opada broj zaraženih, mi se opustimo i kažemo: "Uh, dobro je, prošlo je."

Jedan od naših najpopularnijih glumaca presrećan je što je serija "Državni službenik" postala hit i u dalekom Brazilu.

- Mnogo sam srećan što se "Državni službenik" preko platforme Globo prikazuje na brazilskom tržištu. To je veliki uspeh i kompliment za celu ekipu. Ljudi iz Južne Amerike su veoma slični nama i zato mi je potpuno jasno što im se serija toliko dopada. U početku mi je bilo malo čudno kada sam čuo kako zvuči sinhronizovano na španski jezik, ali sam se posle navikao - iskren je Marić.

Odlična ekipa

Treća sezona "Državnog službenika" ima 12 epizoda. Serija rađena u produkciji "Telekoma" okupila je sjajnu glumačku ekipu: Žarka Lauševića, Nenada Jezdića, Nebojšu Dugalića, Aleksandra Berčeka...

U martu počinje da snima seriju o Laušu

Milan Marić za nekoliko dana počinje da snima seriju "Pad", u kojoj glumi svog kolegu iz "Državnog službenika" Žarka Lauševića.

- Lauševu knjigu "Godina prođe, dan nikad" pročitao sam čim je objavljena. Serija rađena prema njoj biće prilično emotivna i kompleksna, pa je samim tim ogroman izazov za sve nas. Neće to biti dokumentarna rekonstrukcija događaja, već ćemo pokušati da dočaramo ljude u tom ludom vremenu - kaže Marić.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":