08.03.2022.

15:33

Foto:

Zabava

GLUMICA OTKRILA DETALJE SA SNIMANJA SERIJE "IGRA SUDBINE"! Milica Tomašević progovorila o karijeri i privatnom životu!

Milica Tomašević važi za jednu od najlepših devojaka, koja tumači lik Nade u seriji "Igra sudbine". Njene transformacije su dosta vidljive - od jedne dobrice pretvorila se u poslovnu ženu kojoj je najbitnija karijera. Milica nam je otkrila neke detalje iz serije kao i iz privatnog života.

Informer

Koliko ste ti i Nada slične?

- Sa kojom Nadom sa ovom prvom, ili sa ovom novom Nadom (smeh)? Normalno da u svaki lik koji igramo treba da donsemo nešto svoje, i da pokušamo da se poistovetimo.  Ima dosta nekih sličnosti, ako govorimo sa ovom prvom Nadom. Ona je  bila lojalna, i vredna, požrtvovana, kada voli, voli do kraja, za porodicu je uvek tu šta god da treba. 

Šta ti je bilo najteže da snimaš? 

Kad radiš posao iz čiste ljubavi i zadovoljstva, onda ti ništa ne pada teško. Važno je dati svoj maksimum. Imala sam sreću da sam uvek oko sebe imala dobre kolege, koji su mi pre svega prijatelji, i to mi dosta olakšava snimanje. U seriji je bilo dosta izazova, koji su me pre svega motivisali da nastavim da se trudim i da iz sebe izvučem najbolje. 

Tvoja sestra i ti važite za dve najlepše devojke, koliko ste vas dve slične? Da li ste nekada imale neke razmirice?

- Anđelka je meni uvek bila najveća podrška kao i ja njoj. Ja verujem da među svim sestrama postoje razmirice, pogotovo kada je tako mala razlika u godinama, kao između nas dve. To su uvek neki propratni problemčići u smislu šta će koja da obuče, zašto mi ovo nisi dala... Suštinski naz dve smo isto odgajane isto vasputavane i jako sam  srećna što ni jedna ni  druga nismo skrenule sa puta. Bilo je tu mnogo izazova, ali je najvažnije da je neko dobar čovek. Hvala na komplimentu da smo lepe, Anđelka uvek za sebe kaže da je mlađa i slađa, i ja joj uvek prepuštam tu titulu. Ponosna na nju i spremamo zajedno jedan projekat, ali zbog mojih obaveza nemam toliko vremena da se posvetim tome, pa je Anđelka u svemu tome šef, tako da mogu da najavim novu Angei kampanju i mnogo se radujem tome.

Informer

U poslednje vreme dosta starijih glumaca optuženo je za zlostavljanje koleginica, da li si se ti susrela sa tim ili sličnim?

- Ne nisam, na sreću imala takvu sitaciju. Ne bih da se stavim u kožu tim devojkama, sve one imaju moju podršku.

Da li si srećna i zaljubljena?

-Ja sam srećna, i uvek zaljubljena. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":