09.03.2022.

14:33

Foto: printscreen tvin

Zabava

DUGOOČEKIVANI NASTAVAK STIŽE NA MALE EKRANE! Evo šta publika može da očekuje od druge sezone serije "Močvara"! (VIDEO)

Ekipa serije "Močvara" odgovarala je na pitanja novinara, a led je probio poznati glumac Miloš Timotijević, koji će u novoj sezoni serije, imati zapaženu rolu:

- Čast mi je bila što sam mogao da sarađujem sa odličnim autorskim timom. Nisam imao priliku da igram lokalne moćnike. Zadovosljstvo je igrati žanrovki noar. Moj lik je spreman da uradi sve za svoju ćerku - objasnio je Miloš Timotijević.

Informer

Miloš Timotijević

U novoj sezoni, pojaviće se i publici dobro poznata glumica Katarina Marković, koju publika pamti po ulozi u "Agenciji za SiS" i "Blok 27":

- Mislim da se dobro snalazim i u horor, i u triler žanrovima. Ljubitelj sam dobrog trilera, što ovo jeste. Ništa nije onako kako izgleda. Saradanja su glumicima je bila fantastična - istakla je Katarina Marković.

Informer

Katarina Marković

Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Radnja priče u novoj sezoni "Močvare" seli se iz Beograda u Sentu, naizgled idilično vojvođansko mesto na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. Kroz nove epizode publika će moći da vidi kako se inspektor Nikola menja, postaje spreman da prašta, saznaćemo šta će se događati sa njim i otkriti ključna pitanja za razvoj nekih novih priča...

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":