16.03.2022.

09:31

Foto: ATA Images

Zabava

KONSTRAKTA NAPREDUJE NA KLADIONICAMA! Srpska predstavnica postaje FAVORIT, evo na kom je mestu!

Ana Đurić, odnosno Konstrakta nedeljama je već na prvom mestu u trendingu Jutjuba kako u Srbiji, tako i u zemljama u regionu.

Informer

Konstrakta

Pevačica sa svojom pesmom "In corpore sano" postaje ozbiljan favorit za pobedu na predstojećoj Evroviziji koja će se održati u Torinu.

Konstrakta je najpre na kladionicama bila na 28. mestu, na kom se nalazila pre samo nedelju dana, pa je potom došla do 20. mesta, gde je bila do juče, a sada se popela do 16. pozicije od ukupnih 40.

Informer

Prvo mesto još uvek zauzimaju predstavnici Ukrajine, muzički sastav "Klaush Orchestra" i pesma "Stefania", dok su na drugom mestu Italijani.

Kladionice nisu naklonjene predstavnicima naših susednih država, pa je Hrvatska na 32. mestu, Crna Gora na 38, a Severna Makedonija na poslednjem, 40. mestu.

Konstrakta je, podsetimo, za "Puls Srbije" govorila o tome šta će biti ako pobedi na "Evroviziji".

- Ništa, idemo dalje. Mi smo onda završili svoj posao, bolje pitanje je šta će RTS da radi. Svi mi bi trebali da se pripremimo za jednu takvu stvar. Moj fokus je na tome da odradimo najbolje što možemo pa sad dalje videćemo, ako pobedimo to je dobro za našu zemlju. Jako bih volela da pobedimo - rekla je Konstrakta.