26.03.2022.

13:07

Foto:

Zabava

SEDAM GODINA NIKOME NIJE REKAO DA SE RAZVEO! Čuveni glumac ne voli da priča o svom privatnom životu

Ljubomir Ljuba Bandović je jedna od najvećih zvezda srpskog pozorišta, filma, i televizijskih serija. O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

Čuveni glumac uvek je raspoložen da priča o svom poslu, ali o sebi, vrlo retko.

Informer

O njegovom braku sa suprugom Tatjanom, mediji nisu znali mnogo, pa ipak, vest da je već sedam godina razveden, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

- Moja žena već dugo nema probleme sa mnom, jer smo mi razvedeni ima sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao i svi normalni ljudi - rekao je glumac tokom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

Informer

Tijana i Ljubomir važili za veoma skladan par, a velika želja im je bila da dobiju dete. Jednom prilikom glumac je izjavio da će, ukoliko ne dobiju dete biološkim putem, pružiti utočište nekome ko nije imao sreće sa roditeljima.

- Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv... - izjavio je Bandović pre dve godine za Story.

BONUS VIDEO: