28.03.2022.

13:10

Foto: Youtube printscreeen

Zabava

ISPLIVAO SNIMAK IZA SCENE DOK SMIRUJU VILA SMITA! Svi su mislili da je bilo dogovoreno, sada je otkrivena prava pozadina! (VIDEO)

Trenutak kada je Vil Smit udario Krisa Roka šokirao je javnost, a glumac je nakon toga čak dobio i Oskara za ulogu u filmu "Kralj Ričard".

Međutim, sve je ostalo u senci sukoba dva glumca. I dok su svi mislili da su se Kris i Vil dogovorili i iscenirali ovaj momenat, pojavio se snimak nakon ceremonije dodele na kom se vidi kako kolege smiruju Vila Smita.

Informer

Trenutak kada je Vil udario Krisa

Podsetimo, do incidenta je došlo zbog provokacije komičara Krisa Roka koji je, u nameri da bude duhovit, prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita. Rekao je da Džejda, koja nosi vrlo kratku frizuru jer ima alopeciju, izgleda kao Demi Mur u filmu "G.I. Jane".

- Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma- rekao je Kris, a glumica prevrnula očima.

Informer

Džejda je bila veoma uznemirena..

Suprug Džejde Piket-Smit, glumac Vil Smit odmah je odreagovao najpre rekavši:"Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta- a onda ustao, došao na binu i udario ga. 

Reakcija Američke filmske akademije se i dalje čeka, a publika traži da se slavnom glumcu oduzme Oskar zbog nasilja na bini.

Iako je Vil Smit kasnije zaplakao dok je držao govor, nakon što je nagrađen za najbolju mušku ulogu u filmu "Kralj Ričard", javnost je i dalje šokirana njegovim postupkom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":