29.03.2022.

09:35

Foto: Printscreen You Tube

Zabava

STIGLA KAZNA ZA VILA SMITA! Akademija umetnosti osudila postupak glumca: Tamo je bilo i dece!

Vil Smit udario je šamar kolegi Krisu Roku koji je napravio neslanu šalu na račun njegove supruge Džejde Piket-Smit tokom dodele Oskara, a sada je stigla i reakcija Akademije filma, umetnosti i nauke.

Informer

Vil Smit ošamario krisa Roka

U saopštenju se navodi da će "istražiti dalje akcije i posledice" u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja.

Incident je bacio mrlju na ono što je trebalo da bude najveća holivudska noć za slavlje i zasenio je dostignuća drugih, rekao je za "BBC" jedan član Akademije za film, umetnost i nauku, koja održava ceremoniju dodele Oskara.

- Probudio sam se tako ljut zbog onoga što je Vil Smit uradio - rekao je član Akademije i dodao:

- Za mene je ukrao reflektore mnogima. Mislim da to nije bilo mesto da bude tako nasilan. Većina ljudi je bila šokirana. Tamo je bilo dece. Bilo je to mesto za slavlje.

Podsetimo, do incidenta je došlo zbog provokacije komičara Krisa Roka koji je, u nameri da bude duhovit, prokomentarisao Džejdu Pinket-Smit, suprugu Vila Smita. Rekao je da Džejda, koja nosi vrlo kratku frizuru jer ima alopeciju, izgleda kao Demi Mur u filmu "G.I. Jane".

- Džejda, jedva čekam drugi deo tog filma- rekao je Kris, a glumica prevrnula očima.

Suprug Džejde Piket-Smit, glumac Vil Smit odmah je odreagovao najpre rekavši:"Ne uzimaj ime moje žene u svoja je*ena usta- a onda ustao, došao na binu i udario ga. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":